A masszázs gyógyító céllal való felhasználása ókori gyökerekre vezethető vissza. Számos kultúrában évszázadok óta használják a legkülönbözőbb panaszok enyhítésére és betegségek gyógyítására.

LBT logó
A gyógymasszázs gyógyító céllal, orvosi indikációra végzett masszázs, melyet képzett gyógymasszőr vagy gyógytornász végez.
BEMUTATKOZÁS

Sipos-Szabó Tiborné Kriszta gyógymasszőr vagyok. Közel 20 éve dolgozom az egészségügyben. A masszázst és kézrátételt a történelem előtti időkben a sámánok és gyógyítók már alkalmazták különböző kultikus és gyógyító rítusok során, mintegy felismerve a kezek gyógyító erejét, a masszás univerzális gyógyító hatását. Ez vezérelt, hogy 7 évvel ezelőtt elvégezzem a svéd- frissítő- és gyógymasszőri tanfolyamot.
A masszázs gyógyító céllal való felhasználása ókori gyökerekre vezethető vissza. Számos kultúrában évszázadok óta használják a legkülönbözőbb panaszok enyhítésére és betegségek gyógyítására.A masszázsnak tartós hatása van testi és lelki egészségünkre, általános közérzetünkre. A masszázs javítja a vérellátást, a bőr, a bőr alatti kötőszövet és az izomzat oxigén és tápanyagellátását. Aktiválja a nyirokkeringést, elősegíti a salakanyagok eltávolítását. Javítja a vérkeringést, lazítja az izmokat. A közvetett úton kialakuló távolhatások vegetatív és szomatikus változásokat idéznek elő.
Kitűnően alkalmazható pl. gyógytorna előtt az izomzat kilazítására vagy éppen tonizálására (az izomtónus visszanyerésére).
A gyógymasszázs kezelések reflexes hatásai a mozgásrendszert, a vér –és nyirokkeringést, az idegrendszert, a belső szervek és szervrendszerek működését érintik. Célja a kóros reflexkör megszakítása és a szervi működés normalizálása.

 

OB3

telefon
Ügyfélszolgálatunk szívesen áll mindenben a rendelkezésére

email
+36 1 239 2380 Ügyfélszolgálatunk szívesen áll mindenben a rendelkezésére ugyfelszolgalat@drorto.hu

Sipos-Szabó Tiborné Kriszta gyógymasszőr

Hétfő8:00 - 13:00
30 perc3 000 Forint
50 perc5500 Forint
bérlet27000 Ft / 5 alkalom
bérlet50000 Ft / 10 alkalom

gyógymasszázs fajtái

-klasszikus (svéd) masszázst
-reflexzóna-masszázst
-szegmentmasszázs
-kötőszöveti masszázs
-periostealis masszázs
-nyirokmasszázs