Lába egészsége érdekében mindig megéri szakember segítségét igénybe venni!

LBT logó
A gyógypedikűr célja nem csupán a láb esztétikai rendbetétele. A láb és a talp bőrével, illetve a lábkörömmel nagyon sok embernek vannak problémái. Mégis kevesen veszik a bátorságot, hogy lábápolási szakemberhez forduljanak. Pedig egy gyulladt körömágy, a tyúkszem vagy egy benőtt köröm miatt a legkényelmesebb cipő is hordhatatlanná válik.
BEMUTATKOZÁS
Kiss Adrienne pedikűrös

Kiss Adrienne gyógypedikűrös

Kiss Adrienne vagyok, lábápolással, gyógypedikűrrel foglalkozom. Mottóm: “Lábápolás az egészségesebb járásért” Egyik leginkább igénybe vett testrészünk a lábunk, ezért fontosnak tartom a láb rendszeres és helyes ápolását.

A gyógypedikűr, az esztétikai pedikűrrel szemben a lábápolásnak az egészségügyi része, amikor eltávolítunk egy benőtt körmöt, tyúkszemet, vagy egyéb problémákat oldunk meg, hogy megszűnjenek a Vendég fájdalmai. A repedezett körmök helyrehozásával és a bőrkeményedések eltávolításával a láb esztétikai szépségéről is gondoskodunk. Csak ép, sérülésmentes lábbőr esetén végezhető a pedikűr; fekély, nyílt seb, gennyes körömágy esetén nem!

A kezelést minden esetben fertőtlenítő és frissítő lábáztatással kezdem. Ez néhány percet vesz igénybe. A felpuhított köröm és lábbőr könnyebben és fájdalommentesen kezelhető. A pedikűr során egyszer használatos, eldobható eszközöket használok, a teljes higiénia biztosítására. A kezelést a lábbőr ápolásával zárom. A lábfejet gyorsan beszívódó hidratáló krémmel kenem be. Krémezés közben a láb felfrissítésére gyengéden átmasszírozom a lábfejet és a talpat. A kezelések során szívesen segítek lábápolási tanácsokkal is.

pedikűr

pedikűr

Lábak pedikűrhöz

Várok szeretettel mindenkit, akinek problémája van,vagy csak szeretné felfrissíteni lábait.

 OB3
telefon
Ügyfélszolgálatunk szívesen áll mindenben a rendelkezésére

email
+36 1 239 2380 Ügyfélszolgálatunk szívesen áll mindenben a rendelkezésére ugyfelszolgalat@drorto.hu

Kiss Adrienne gyógypedikűrös

Szerda16:00 - 19:00
időtartam50 perc
ára2800 Ft

Milyen problémákon segíthetek?

-bőrkeményedés eltávolítása
-a bőr repedezéseinek kezelése
-tyúkszem eltávolítása
-benőtt köröm kezelése
-berepedezett, gyulladt körömágyak kezelése
-köröm rövidítés
-sarokrepedezettség