232016okt

VenoScan érhálózat vizsgálat

venoscan5Az Ön lábai is fáradékonyak, dagadnak, vagy esetleg fájnak?

Kevesen gondolnak rá, hogy baj lehet a vénáikkal, ha nincsenek feltűnő
látható visszereik. A vénás elégtelenség jelentheti a mélyben futó erek
károsodását is, ami súlyos következményekkel járhat. Ha a megelőzéssel már elkéstünk, a kezeléssel semmiképpen sem szabad késlekednünk, mert a mélyben futó erek is károsodhatnak.
A visszeresség, visszérbetegség a felnőtt lakosság 90%-át veszélyezteti a terhesség, az ülő- vagy állómunka, a kevés mozgás, a túlsúly, valamint a fogamzásgátló tabletták szedése következtében.
A visszér-betegség oka a visszerekben megnövekedett nyomás, ami főként a gravitációból, a kevés mozgásból, az izompumpa „lustaságából” ered, és tartós fennállása a vénabillentyűk elégtelenségéhez, pusztulásához, a visszerekben állandó pangáshoz, majd az erek kitágulásához vezet.

venoscan

A venoscan bekapcsolása

A vizsgálat:

A VenoScan egy gyors, fájdalommentes módszer a láb vénás keringési rendellenességeinek felismerésére.
A műszer segítségével mérhető a vér visszaáramlásának ideje a mély vénákból a felületi vénákba. Mérés közben a bokák fölé helyezett szenzorok infravörös fényt bocsátanak ki. Bluetooth segítségével vezeték nélkül közvetítik a mérés adatait a számítógépre. Az adatokat a komputer folyamatosan rögzíti. A mérés eredményéről a program azonnali értékelést ad, így lehetőség van a vénás keringési rendellenességek időbeni felismerésére.

venoscan2

Szenzorok a lápon

Az eredmény ismeretében szakembereink tanácsokkal látják el pácienseinket a vénák állapotának megőrzésére vonatkozóan.

Batikolt mintás kompressziós zokni

Batikolt mintás kompressziós zokni

venoscan4

Kompressziós harisnya divatszínben

Visszérbetegségek vagy az arra való hajlam esetén javasolt kompressziós harisnya viselése. VenoTrain® – a világszerte kedvelt kompressziós harisnya különösen magas mikroszáltartalmának köszönhetően rendkívül kényelmes viselet. Számtalan kivitelben, visszafogott színárnyalatokban, mintákban és divatos színekben, mindenfajta stílushoz elérhető.
Az eredmény ismeretében szakembereink tanácsokkal látják el pácienseinket a vénák állapotának megőrzésére vonatkozóan.Hagyjon üzenetet.

Az email címét harmadik személynek nem adjuk át. A kötelező mezők jelölve vannak. *

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .