Dr. Orto TÖRZSVÁSÁRLÓI KÁRTYA

30 000.- Ft-os bruttó vásárlást követően vásárlónk részére Törzsvásárlói Kártyát ajándékozunk. A kártyabirtokost az ezt követő minden vásárláskor 5%-os (bruttó érték utáni) engedmény illeti meg.

Az engedmény nem vehető igénybe TB támogatott termékek vásárlásakor illetve nem vonható össze más akciókkal, vagy egyéb kedvezményekkel, csak ha ez a bolti promóciós anyagokon, akciós szabályzatokban, illetve a www.drorto.hu vonatkozó oldalain külön említésre kerül.
A kedvezményekre való jogosultságot a Törzsvásárlói Kártya felmutatásával lehet igazolni. A kártya bármely Dr. Orto és LBT szaküzletben használható.
A Törzsvásárlói Kártya nem fizetőeszköz

Miért éri meg Törzsvásárlónak lenni?

  • a törzsvásárlói kártya igénylése ingyenes
  • törzsvásárlóinknak különleges kedvezményeket biztosítunk – alkalmanként még akciós árainkból is
  • kedvezményeinkről mindig előre tájékoztatjuk, – így időben tervezheti meg vásárlásait
  • szolgáltatásaink árából 5% kedvezményt adunk

Hogyan lehet Törzsvásárlói kártyához jutni?

A kártya regisztrálásához szükséges, hogy a Vásárló megfelelően kitöltse az adatlapot, és aláírásával elfogadja az LBT-Dr.Orto Törzsvásárlói Rendszer szabályzatát. A Kártya az üzleteinkben vehető át.
Törzsvásárlói Kártyát minden 18. életévét betöltött természetes és jogi személy igényelhet üzleteinkben.
Az adatlap kitöltésével és aláírásával a Vásárló elfogadja a Törzsvásárlói Rendszer Szabályzatát.

Az LBT Kft. jogosult a Törzsvásárlói Rendszer szabályzatát a Törzsvásárlók beleegyezése és külön tájékoztatása nélkül bármikor módosítani, amennyiben a mindenkor érvényes szabályzatot betekintésre hozzáférhetővé teszi értékesítő helyein, illetve a www.drorto.hu honlapon.

A kártya a kibocsátás napjától érvényes, előnyei azonnal élvezhetők.
Vásárláskor kérjük, hogy kártyáját minden alkalommal mutassa fel a pénztárnál való fizetés alkalmával, mert a törzsvásárlói kedvezmény érvényesítésére kizárólag ekkor van mód.

Elveszett, vagy megrongálódott kártya pótlása, cseréje:

  • A kártya pótlása, illetve cseréje az LBT és a Dr Orto üzletekben történik, ahol a Vásárló az új kártyát az adatlap kitöltése után azonnal átveheti.
  • Kártya pótlása vagy cseréje csak pontosan megadott adatok esetén lehetséges. Az adatlapon pontosan fel kell tüntetni az eredeti kártya számát, vagy annak hiányában a kártyához tartozó nevet és címet.

Adatok kezelése és védelme:

A kártya adatlapjának kitöltésével a Vásárló hozzájárul, hogy a megadott információkat – beleérve személyes adatait is – az LBT Kft. elektronikus nyilvántartásba vegye és feldolgozza. Az adatkezelés és feldolgozás célja a Törzsvásárlói Rendszer működtetése, a vásárlási szokások kiértékelése a vásárlói igények jobb kiszolgálása, a Törzsvásárlók hatékonyabb tájékoztatása a vásárlási lehetőségekről. Az adatokat az LBT Kft. bizalmasan kezeli, azt harmadik félnek nem adja ki. Amennyiben kérdése vagy észrevétele van a Törzsvásárlói Rendszerrel kapcsolatban, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, ahol munkatársaink készséggel segítenek Önnek. ugyfelszolgalat@drorto.hu, 061-239-2380