A gyógyászati segédeszközök a gyógyító eljárás során és a rehabilitációban is fontos szerepet töltenek be. Elengedhetetlenek, hogy önállóságukat minél teljesebb mértékben visszanyerjék a betegek (pl: Moped, kerekesszék, járást segítő eszközök, stb.).

LBT logó

BEMUTATKOZÁS

Vekerdy-Nagy_Zsuzsanna

Dr. Vekerdy-Nagy Zsuzsanna rehabilitációs szakorvos vagyok. Magánrendelést folytatok a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Ortopéd Klinikájának 4. számú rendelőjében, minden hétfőn délután. Budapesten pedig, a XIII. kerület Béke út 45. szám alatti Dr. Orto Egészségcentrumban minden páratlan héten szerdán.

Szolgáltatások:

Az egészségi állapotukban károsodottak és a fogyatékosok (akár gyermek, akár felnőtt) segítése, szakorvosi javaslat (pl.:segédeszközök ártámogatással való igényléséhez, stb.), szakvélemény kiadásával (pl.:közgyógyellátás igényléséhez, gyermek esetében emelt összegű családi pótlék igényléshez, stb.).A gyógyászati segédeszközök a gyógyító eljárás során és a rehabilitációban is fontos szerepet töltenek be. Elengedhetetlenek, hogy önállóságukat minél teljesebb mértékben visszanyerjék a betegek (pl: Moped, kerekesszék, járást segítő eszközök, stb.)A rehabilitáció során arra törekszünk, hogy a testi struktúrák károsodása és a funkciózavarok okozta állapot ne vezessen a társadalmi részvétel korlátozásához, más szóval az egyén képes legyen fogyatékossága ellenére minél harmonikusabban élni az életét.

Végzettségeim:

2006: Certificate of the European Board by Equivalence: Physical Medicine and Rehabilitation
1990: Mozgásszervi rehabilitációs szakképesítés
1977: Csecsemő és gyermekgyógyászati szakképesítés
1973: Általános orvosi diploma (DOTE)

Tudományos fokozatok:
1994: Az orvostudomány kandidátusa
2006: PhD oklevél

Tudományos tevékenység, publikációk:
2011.Vekerdy-Nagy Zs: A rehabilitációs medicina helye az egyetemi képzésben, a klinikai ellátásban és a kutatásban. A Debreceni Egyetem Orvos és Egészségügyi Centrum Orvosi Rehabilitáció és Fizikális Medicina Tanszék tevékenységének bemutatása; Rehabilitáció 2011. in press., 11 p.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar

2010.Vekerdy-Nagy Zs (szerk): Rehabilitációs orvoslás, Budapest, 2010. Medicina, 791 p.
dokumentum típusa: Könyv/Nincs besorolás
nyelv: magyar

2007.Vekerdy Zs:: Medium-term follow-up of children with cerebral palsy after botulinum toxin A treatment against spasticity. II. Impact ont he activity of daily living and pare, Int Rehab Res 2007. 30: Suppl.1. 107., 107 p.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol

 OB3
telefon
Ügyfélszolgálatunk szívesen áll mindenben a rendelkezésére

email
+36 1 239 2380 Ügyfélszolgálatunk szívesen áll mindenben a rendelkezésére ugyfelszolgalat@drorto.hu

Magánrendelés

páros héten szerdán13:30-15:30
Ár / alkalom9000 Forint