Álláslehetőség

Cégünk gyógyászati segédeszközök gyártásával és értékesítésével foglalkozik. Több évtizede megbízható, ismert partnerek vagyunk a magyar piacon. Ügyfeleink száma folyamatosan nő. Ha szeretsz és képes vagy tanulni, magas színvonalú munkát végezni, akár sérült emberekkel is emberekkel bánni, jelentkezz!

Amit ajánlunk: piacképes és stabil jövedelem, megbízható környezet, hosszú távú gondolkodás, tanulási lehetőség, kellemes munkahelyi körülmények.

Légy egy innovatív magyar vállalat remek csapatának tagja!

Nyitott pozíciók:

  • Gyógyászati segédeszköz értékesítő kolléga. Feladata a mozgásszervi segédeszközökkel kapcsolatos szakismeretek elsajátítása, a vásárlók szakszerű tájékoztatása és kiszolgálása személyesen és telefonon, értékesítéshez kapcsolódó logisztikai és adminisztratív feladatok végzése. Segédeszköz forgalmazói végzettség, sportegészségügyi, mozgásszervi szakismeretek, értékesítői szakmai tapasztalat, angol nyelvtudás előnyt jelentenek.
  •  Back Office munkatárs. Feladatai: segédeszközökhöz kapcsolódó adminisztrációs feladatok, kapcsolattartás ügyfelekkel és kollégákkal, szervezési és általános irodai feladatok, MS Office magas szintű alkalmazása. A munkakör betöltéséhez szükséges legalább 2 éves irodai szakmai tapasztalat. Angol, német nyelvtudás előnyt jelent.
  •  Ortopédiai műhelybe betanított munkás, könnyű fizikai munkára, részmunkaidőben is. A munkakör betöltéséhez jó kézügyesség, fizikai erő, megbízhatóság, csapatmunkára való képesség szükséges.
  • Ortopédiai műszerész. Feladata a páciensek magas színvonalú segédeszköz ellátása a méretvételtől az eszköz átadásáig, kapcsolattartás a szakorvosokkal és az ellátó team dolgozóival.  A pozícióra ortopéd műszerész mester vagy minimum 5 év szakmai tapasztalattal és referenciákkal rendelkező ortopéd műszerész jelentkezését várjuk.

Mindegyik pozícióban elvárás a jó kommunikációs képesség, türelmes személyiség, pozitív beállítottság, igényesség, alkalmasság önálló munkavégzésre és csapatmunkára egyaránt, a számítógép ismerete.

Amennyiben a fenti pozíciók valamelyike felkeltette az érdeklődésedet, fényképes önéletrajzodat referencia megnevezésével, a pozíció és bérigény megjelölésével kérjük küldd el nekünk az alábbi elérhetőségeink valamelyikére:

Levelezési cím: 1135 Budapest, Béke u. 45.
e-mail: info@drorto.hu