Gyógyászati segédeszközök széles körét gyártjuk és forgalmazzuk. Termékpalettánkon a TB által támogatott termékeken kívül az egészségmegőrzést, az otthonápolást és a sportolást segítő eszközök széles köre is megtalálható.

csak-lab
Komplex szolgáltatás és termékpaletta

Komplex szolgáltatás és termékpaletta

Tevékenységünk

Egyedülállóan széles választékkal és szakértelemmel állunk az orvosok, a gyógyulni vágyók és az egészségüket megőrizni szándékozók rendelkezésére. Kiterjedt nemzetközi kapcsolatokkal rendelkezünk a betegellátás és a rehabilitáció területén, számos gyártó kizárólagos hazai képviseletét látjuk el. Országos méretvevő hálózattal és saját gyártókapacitással, ortopédiai műszerészettel, cipésztettel, varrodával biztosítjuk az egyedi, és a speciális gyógyászati igényeknek is megfelelő ellátást.

Dr. Orto

Amikor az LBT 1991-ben önálló divízióként megalakult, még nem gondoltunk arra, hogy tevékenységünk az évek alatt annyira szerteágazóvá válik, hogy a Lúdtalpbetéti társaság név messze nem lesz elegendő arra, hogy lefedje cégünk teljes portfólióját. Ezért megalkottuk a Dr. Orto márkanevet.

Megalakulásunk óta úttörő szerepet vállaltunk a korszerű eszközök felkutatásában, az ortopédiai lábelváltozások kezelésében, a diabéteszes lábellátásban, a cerebral paresis kezelésében. Tevékenységünkhöz fűződik számos gyógyászati segédeszköz kifejlesztése és meghonosítása. Gyógyászati szaküzleteink és méretvételi helyeink széles termékpalettával és képzett szakemberekkel várják a hozzánk fordulókat.

A Dr.Orto egyet jelent a fenti tevékenységek összességével. 2015-ben új Egészségcentrumot nyitottunk, melynek komplex szolgáltatásaival minden betegünk számára a lehető legkényelmesebb körülményeket biztosítjuk a gyógyuláshoz.

 Alapelveink

Számunkra kulcsfontosságú, hogy együttműködő partnereink és klienseink jogszerűnek, transzparensnek és etikusnak tekintsék tevékenységünket.

 A Dr. Orto felelősen működő egészségügyi szolgáltatónak vallja magát. Ez megnyilvánul abban, hogy tevékenységünket a hatályos jogszabályok szerint folytatjuk. Szolgáltatásaink a nemzetközi és hazai szakmai előírásokon alapulnak. Kollégáinktól elvárjuk, hogy ügyfeleink megelégedettségére odafigyeléssel, empátiával álljanak rendelkezésre annak érdekében, hogy igényeiket maximálisan kielégítsék. Cserében cégünk valamennyi dolgozójának biztos megélhetést, megbízható munkahelyet, harmonikus légkört kívánunk biztosítani.