Ha a kényelmi cipők viseletével nem orvosolható a beteg láb, akkor a rendellenességek kezelésére egyedi lábbelit kell készíteni. A divatkövető félcipőtől az elöl nyitott szandálon át a magas szárú cipőmodellek teljes választékát biztosítjuk megrendelőink számára.

LBT logó
Szakmaiság és precizitás mindenekelőtt:

Az egyedi méretvételre készített lábbelik gyártása elsősorban kézimunkát igényel, de kitűnően felszerelt műhelyünkben a legmodernebb gépek és gyártó eszközök is rendelkezésre állnak. Mindezek segítik dolgozóink szakértő munkáját abban, hogy előállított termékeink minőségileg és esztétikailag is kifogástalanok legyenek.

Az egyedileg gyártott cipőket az azonosíthatóság érdekében azonosító címkével látjuk el. Így számítógépes rendszerünk segítségével évekre visszamenően visszakereshetőek a megrendelőinkkel kapcsolatos információk. Visszatérő megrendelések esetén ezeket az információkat természetesen figyelembe vesszük.
Az egyedi lábbeli felsőrészének anyagai olyan természetes fedéssel rendelkeznek, amelyek egészségre káros vegyületeket nem tartalmaznak.

ORTOPÉD CIPŐ DIABÉTSZES LÁBRA

Egyedi gyártású ortopéd cipő diabéteszes lábra

Az ortopéd cipőt a szakorvos előírásainak megfelelően, különböző cipőbe épített, vagy cipőre szerelt tartozékokkal, külső- és belső emelésekkel látjuk el.

A kaptafákat a láb deformációjának figyelembevételével, a különböző formai követelményeket betartva alakítjuk ki, így az elkészített lábbeli az orvos által alkalmazott kezelés során megvalósítja a láb tehermentesítését, alátámasztását, vagy korrigálja a statikai elváltozásokat, pótlásokat biztosít.

a cipőgyártás folyamata

a cipőgyártás folyamata

Nézze meg egyedi gyártású cipőmodelljeinket és termékeinket ide kattintva!