312015júl
Rehabilitációs eszközök kölcsönzése

Rehabilitációs eszközök kölcsönzése

Rehabilitációs gyógyászati segédeszközök az Ön otthonában

járássegítő eszköz bérlése

Guruló járássegítő gyerekeknek

Bizonyos gyógyászati segédeszközökre néha csak időlegesen van szükség. Előfordul, hogy a megfelelő eszköz beszerzése hosszabb időt vesz igénybe, de erre az időre sem maradhat eszköz nélkül a beteg. Ilyen élethelyzetekben segíthet a kölcsönzés.

A nagy ízületek (csípő, térd, váll) sérülése, orvosi beavatkozás utáni teljes rehabilitációja lassú folyamat. A lábadozási idő az érintett ízület folyamatos, lassú és egyenletes mozgatásával nagyban csökkenthető. Ma már korszerű, elektromosan működtetett, passzív mozgatógépek állnak rendelkezésre. Mivel áruk magas és használatuk csak átmenetileg szükséges, lehetőség van kölcsönzésükre.

Pácienseinknek lehetőséget kínálunk arra, hogy különböző tornáztató gépeket, guruló járássegítőket is kölcsönözzenek. A kölcsönzéssel otthoni körülmények között, a mindennapi életben is kipróbálhatóak a szükséges segédeszközök, amelyek a kölcsönzési idő lejártával meg is vásárolhatóak.

A kölcsönzésre ajánlott rehabilitációs eszközök nem egyetlen ember számára készülnek, azokat többen is használhatják. Az egyedileg készített vagy adaptív segédeszközök nem kölcsönözhetőek.
A kölcsönzésre kiadott eszközök bárki számára könnyen kezelhetőek és használhatóak otthoni körülmények között. A fertőtlenítésük egyszerű, hagyományos fertőtlenítő szerekkel elvégezhető.

A kölcsönözhető rehabilitációs eszközökről, valamint a kölcsönzés feltételeiről ügyfélszolgálatunkon kérhető bővebb felvilágosítást.