Cégünk a kezdetektől foglalkozik gyógyászati segédeszközök nagykereskedelmi értékesítésével. Számos ismert külföldi gyártó (pl. Bauerfeind, Syncromed, Allard International, Esco) kizárólagos magyarországi forgalmazói vagyunk. Kínálatunk magában foglalja világszínvonalú termékeiket, valamint a saját gyártású eszközöket is (pl. Genu térdrögzítő termékcsalád).

csak-lab

Méretsorozatos gyógyászati segédeszközök nagykereskedelmi kiszolgálása

A partnerkapcsolat a mi értelmezésünkben nem merül ki egyszerűen csak abban, hogy a kért termékeket a vállalt egy napon belül leszállítjuk. Igény szerint a szaküzleteinkben, vagy akár partnereink telephelyén, betanítjuk, oktatjuk az eszközök használatát, adaptálását partnereinknek.

Termékválasztékunkról részletes termékkatalógust biztosítunk. A legkülönbözőbb típusú lúdtalpbetétek (felnőttek és gyermekek részére, különböző deformitások kezelésére, sportoláshoz, stb.), sima és sínezettel ellátott térdrögzítők, bokarögzítők, könyök- és csukló rögzítők, sportrögzítők és sok más egyéb megtalálható kínálatunkban. Ezeknek az eszközöknek egy része TB-támogatott termék.

Munkatársaink örömmel állnak partnereink rendelkezésére, folyamatosan biztosítják a szakszerű, pontos információk megadását, nagy segítséget nyújtanak partnereinknek a termékeink értékesítésében.

Rendszeres, havi megjelenésű hírlevelünkben segítjük kiskereskedelmi partnereink mindennapi munkáját. Hírlevelünkben tájékoztatást adunk többek között az aktuális akcióinkról, a legfontosabb szakmai újdonságokról és hírekről, ezen belül a TB listában bekövetkezett változásokról.

Büszkék vagyunk arra, hogy magas színvonalú termékeink – köszönhetően a nagyszámú kiskereskedelmi partnerünknek –  szinte az ország összes pontján megtalálhatóak, a rászorulók számára könnyebben elérhetőek.

gyogyaszati segédeszközök forgalmazása nagykereskedelme

gyógyászati segédeszköz nagykereskedés

Nagykereskedelmi raktárunk elérhetősége:

1135 Budapest, Béke u. 45.

Telefon: 06 1 239 2380/106 mellék
e-mail: nagyker@drorto.hu

Nyitva tartás:

  • Hétfő-Csütörtök: 9-15
  • Péntek: 9-12

Rendelésfeladás:

e-mailban: nagyker@drorto.hu
Telefonon: 06 1 239 2380/106 mellék

Szállítás:

Munkanapokon délelőtt 10 óráig érkezett megrendeléseket (a készlet erejéig) 24 órán belül házhoz szállíttatjuk, vagy a termékek átvehetőek nagykereskedelmi raktárunkban nyitva tartási időben.