A DIASU számítógépes talpnyomás mérés és a VenoScan érhálózat vizsgálat segítségével bárki könnyedén képet kaphat lába állapotáról, és megelőzheti a komolyabb problémákat.

LBT logó
diasu

talpnyomás mérés

A Diasu számítógépes talpnyomás mérés célja:

a láb statikai helyzetének feltérképezése. Ezzel rengeteg probléma kialakulását előzhetjük meg hatékonyan, a már kialakult elváltozásokat pedig a megfelelően tudjuk kezelni. A mérés során kapott úgynevezett talpnyomás térkép jól mutatja, hogy állás közben hol és milyen mértékben terheljük a lábunkat. A túlterhelt területeken könnyen bőrkeményedés vagy fájdalmas tyúkszem alakulhat ki. Cukorbetegeknél nagyobb eséllyel alakul ki ezeken a pontokon fekély. A számítógéppel végzett vizsgálatok segítenek pontos képet adni a láb állapotáról. A mért adatok alapján az Önnek legmegfelelőbb talpbetétet választjuk ki vagy készítjük el.

derék és hátfájás

derék és hátfájás

Mikor érdemes megmérni?

  • Gyakran fáj a dereka?
  • Tartós állás vagy ülés közben úgy érzi, hogy „beszakad” a háta?
  • Lehet, hogy nem a gerincével, hanem a lábával van baj!

A láb megbetegedéseire gyakran derék és hátpanaszok hívják fel a figyelmet. Sajnos sok esetben, mire fény derül a láb elváltozásaira, addigra már a gerinc is érintetté válik.

veno

Venoscan

VenoScan érhálózat vizsgálat:

Az Ön lábai is fáradékonyak, dagadnak, vagy esetleg fájnak? A VenoScannel a vénás működés gyorsan és fájdalommentesen tesztelhető! A visszeresség, visszérbetegség a felnőtt lakosság 90%-át veszélyezteti a terhesség, az ülő- vagy állómunka, a kevés mozgás, a túlsúly, valamint a fogamzásgátló tabletták szedése következtében.
A VenoScan érhálózat vizsgálat során a számítógép és a lábra helyezett szenzor segítségével mérhető a vér visszaáramlásának ideje a mély vénákból a felületi vénákba. Így lehetőség van a vénás keringési rendellenességek időbeni felismerésére.

A VenoScan vizsgálatról bővebb leírást IDE kattintva olvashat.

Szűrések

VenoScanérhálózat vizsgálat
Diasutalpnyomás mérés