A Dr. Orto új mozgásszerv-gyógyászati centrumában kellemes környezetben, színvonalas szolgáltatásokkal várjuk ügyfeleinket és vásárlóinkat.

LBT logó

sok ezer termék

Célunk
A Dr. Orto Egészségcentrumot azért hoztuk létre, hogy a központ komplex szolgáltatásaival minden betegünk számára a lehető legkényelmesebb körülményeket biztosítsuk a gyógyuláshoz. Gyógyászati segédeszköz kínálatunk mellett házon belül elérhetőek a legkülönbözőbb mozgásszervi betegségekkel kapcsolatos szolgáltatásaink, az egyedi ortézis készítéstől,  a számítógépes szűréseken át,  egészen a CP-s betegellátásig.  Központunkban elkötelezett és magasan képzett szakorvosok, ortopédműszerészek és rehabilitációs szakemberek dolgoznak, így a legtöbb problémát helyben, személyre szabottan tudjuk kezelni. Komplex és felelősségteljes egészségügyi szolgáltató központunk a hatályos jogszabályok szerint működik. Szolgáltatásaink a nemzetközi és hazai szakmai előírásokon alapulnak. Kollégáinktól elvárjuk, hogy ügyfeleinket empátiával és mindig a legmagasabb szakmai tudásuk szerint segítsék. Cserében cégünk valamennyi dolgozójának biztos megélhetést, megbízható munkahelyet, harmonikus légkört kívánunk biztosítani. Munkatársaink megtartására, szakmai és személyes fejlődésük támogatására törekszünk.

szakmaiság és empátia

szakmaiság és empátia

Társadalmi szerepvállalás.
Hiszünk abban, hogy mindenkinek képességei szerint kötelessége tenni a társadalom érdekében, ezért cégünk számos egészségügyi alapítványt támogat. Rendszeresen támogatjuk a velünk együtt dolgozó orvosok és gyógytornászok szakmai továbbképzését, mert hisszük, hogy ezen keresztül tudjuk a betegellátást magasabb színvonalra emelni. Támogatjuk a Magyar Kézilabda Válogatott tagjait.  A gyermekek és az utánpótlás korosztály ellátása érdekében is több futballklubbal és csapattal működünk évek óta együtt, ilyen a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia is. 2012-ben a Magyar Olimpiai Válogatottak sportolóinak sportegészségügyi ellátását végezzük, a MOB kiemelt partnereként.

index
allard(1)
orfit

Fontos számunkra a minőség
Kiterjedt nemzetközi kapcsolatokkal rendelkezünk a betegellátás és a rehabilitáció területén. A magas minőség mellett köteleztük el magunkat, ezért is lehetünk számos, világelsők között számon tartott külföldi gyártó cég kizárólagos magyarországi partnere. Többek között a svéd Allard International,  a belga Orfit Industries, és a német Bauerfeind cég hazai képviseletét látjuk el.

Részesüljön Ön is gyors, minőségi ellátásban Dr. Orto Egészségcentrumunkban!

telefon
Ügyfélszolgálatunk szívesen áll mindenben a rendelkezésére

email
+36 1 239 2380 Ügyfélszolgálatunk szívesen áll mindenben a rendelkezésére ugyfelszolgalat@drorto.hu