FOKOZOTT HIGIÉNIAI ETIKETT

Kedves Ügyfelünk! A kialakult egészségügyi vészhelyzetben fokozott higiéniai etikettet vezetünk be.

Kérjük az alábbiak betartására:

– Üzletünk kizárólag egészséges ügyfeleket tud fogadni! Láz, száraz köhögés esetén sajnos nem tudjuk Önt ellátni. A fertőzés gyanújának felmerülése esetén dolgozóink jogosultak az Ön testhőmérsékletét testtávoli hőmérővel ellenőrizni.

– Üzletünk higiéniájáról a kilincsek, pult, székek, fogasok rendszeres fertőtlenítésével gondoskodunk. Alkalmazottaink fokozott gyakorisággal mosnak kezet. Kérjük, amennyiben egészségügyi szolgáltatást (méretvétel, átadás, betétkészítés stb. vesz igénybe), a szolgáltatás igénybevétele előtt Ön is mosson kezet.

– Amennyiben munkatársunk maszkot visel, azt az Ön védelmében teszi. Az ügyféltérben és a kliensek ellátásában dolgozó alkalmazottaink azonnal elhagyják munka-területüket, ha bármilyen megfázásos tünetet észlelnek magukon.

– Ha Ön vagy közeli hozzátartozója a közelmúltban repült vagy „fertőző ország”-ból érkezett, kérem, tájékoztasson bennünket és új időpontot adunk.

– Kérjük, kísérője lehetőleg az üzlettéren kívül várakozzon!

Egészségünk megóvása közös érdekünk! Együttműködését és megértését ezúton is köszönjük!


Kérjen időpontot magasan kvalifikált, szakmailag elismert, kórházi és klinikai gyakorlattal rendelkező ortopéd- és rehabilitációs szakorvosainkhoz!

 venyellatas-

Vénybeváltás

Egészségpénztári kártya

Bankkártya