Magasan képzett ortopédiai műszerészeink segítségével mindent elkövetünk, hogy lábproblémájára a legmegfelelőbb talpbetétet megtaláljuk. Szakértelmünkkel és termékválasztékunkkal segítünk, hogy a cipője kényelmes legyen, lábfájdalmai csökkenjenek.

LBT logó

Személyre szabott megoldások mindenkinek

Gyerekeknek ritkán szükséges talpbetét

Gyerekeknek

Csak kevés gyereknek van szüksége lúdtalpbetétre, de ennek eldöntése nem a szülő vagy a nagyszülő, hanem ortopéd szakorvos feladata. A gyermek talpbetét kialakítása különbözik a felnőttek által használtakétól. A legnagyobb különbség a sarokrészen található: a sarok sajka formájú, amelybe pontosan kell illeszkednie a sarokcsontnak.

megelőzéssel a láb túlterhelése ellen

Megelőzéssel a láb túlterhelése ellen

Megelőzés és tudatosság

A lábegészség megőrzésének leghatékonyabb módszere a megelőzés. Azok, akik a sporttal vagy a munkával együtt járó túlzott terhelésre időben megoldást keresnek, rengeteg későbbi kellemetlenségtől óvhatják meg magukat.

Termoplasztikus talpbetét Starflex

Korszerű thermoplasztikus talpbetét – Starflex

Megoldás mindenkinek

A Dr. Orto Egészségcentrumban széles skálán kínálunk megoldásokat azok számára is, akik nincsenek abban a helyzetben, hogy tudatos hozzáállással megelőzhessék a lábbetegség kialakulását.

készítünk középmagas és magas sarkú cipőkhöz kialakított betéteket is

Készítünk középmagas és magas sarkú cipőkhöz kialakított betéteket is

Hölgyeknek

A nők testsúlya a terhesség alatt sokat változhat, illetve a divat által diktált cipő fazonok sokszor nincsenek tekintettel a kényelemre és az egészségre. Nálunk találhat speciálisan a középmagas és magas sarkú cipőkhöz kialakított talpbetéteket is, amelyek a hossz- és haránt boltozatot is korrigálják. Várandósság alatt mindig hordjon talpbetétet, hogy elkerülje a láb-, boka-, térd- és derékfájást. Ehhez megfelelő talpbetétek széles skáláját kínáljuk. Kérje bátran szakembereink segítségét!

Megelőzéssel az egészségért

Megelőzéssel az egészségért

Sportolóknak

Hazánkban sajnos az a gondolkodás még nem elterjed, hogy a sportolók, akik sporttevékenységüket cipőben végzik, talpbetétet használjanak. Pedig a megfelelő talpbetéttel lábuk hosszú távú egészsége megőrizhető. Számos egészségmegőrző, állapotjavító lehetőséget kínálunk sportolók számára.

Megoldás mindenkinek

Megoldást nyújtunk minden lábproblémára

Betegeknek, rászorulóknak

Nem mindenki születik egészséges lábakkal, az évek múlásával pedig sokféle torzulás, betegség jelentkezhet. Sokaknak egészen különleges problémáik vannak, amelyek megoldására alapos felmérés után egyedi megoldásokat kell alkalmazni. A Dr. Orto Egészségcentrum felkészülten fogadja az ilyen eseteket is.

A kényelem mindig felszabadít

A kényelem mindig felszabadító

Idősek

Idősebb korban a test ellenálló képessége gyengül, a lábak fáradnak. Akkor is érdemes szakorvosi vizsgálatra menni, ha tünetek nem jelentkeznek, így könnyen, hosszú távon megőrizhető a láb egészsége. Ugyanakkor, ha jelentkezik bármilyen enyhe fájdalomérzet vagy deformálódás, forduljunk azonnal ortopédorvoshoz, mielőtt a probléma komolyra fordul.

Talpbetét készítéshez kérjen időpontot
most egyszerűen, online!

ob2Szaküzleteink gomb

telefon
Ügyfélszolgálatunk szívesen áll mindenben a rendelkezésére

email
+36 1 239 2380 Ügyfélszolgálatunk szívesen áll mindenben a rendelkezésére ugyfelszolgalat@drorto.hu