Egyedülálló módon megújítottuk az egyedi cipőgyártás hátterét és szemléletét.

Szaktudás, design, 3D technológia, minőségi bőr anyagok, modern és tartós talpak, tökéletesen kialakított lábbeli, egyediség, magyar kézműves termék – egy hely, ahol minden együtt van a tökéletes cipőhöz!

LBT logó

A legnépszerűbb, modern lábbelik egyedileg Önnek készítve, megfizethető áron!
Sportos modell

Divatos, sportos modellek


Sikerünk oka, hogy 30 év és több százezer egyedi cipő gyártói tapasztalatával a hátunk mögött, az ország legjobb ortopéd szakorvosai, cipő tervezői és egyedi cipőkészítő szakemberei részvételével forradalmian új rendszert hoztunk létre. A megjelenést Vágó Réka neves cipő divattervező, a szakmaiságot többek közt a Diabéteszes Lábszövetség Elnöke, a minőséget az LBT Kft. 30 éves gyártási tapasztalata és minőségbiztosítási rendszere garantálja.


Mikor érdemes egyedi cipőt rendelnie?

 • ha tele van a szekrénye kényelmetlen, nem hordott cipőkkel
 • ha szeret játszani a színekkel
 • ha méretproblémákkal küzd, vagy különböző méretű a két lába
 • ha érzékeny a lába és az átlagos cipők könnyen sebet okoznak
 • ha gyakran fáj a lába
 • ha lába formája eltér az átlagostól
 • ha bütyökkel, kalapácsujjal küzd
 • ha térd-, derék-, hát-, vállfájása okát nem tudja
 • ha aszimmetrikus csípő tartása alakult ki
 • ha végtaghossz különbséget vett észre (egyik lába rövidebb)
 • ha kezdődő diabétesze van és vigyázni szeretne a lábára
 • ha a diabétesz miatt már érzészavara van a lábában
 • ha lábán, seb, fekély alakult ki
 • ha valamilyen betegség, sebészeti beavatkozás miatt a konfekció cipő Önnek nem megfelelő.

Az általunk készített lábbelik az Ön méretére, az Ön kívánságainak megfelelően készülnek.

A 3D-ben megvalósuló cipőtervezéssel a katalógusban látható modelleket pontosan az Ön lábához illően tudjuk átalakítani. A modellek kialakítása során különösen figyelünk a belső varrások, nyomáspontok elkerülésére. A lábbelik kiváló minőségű import bőrből készülnek. A bélés anyagok – bőrbélés, antibakteriális szellőző bélés, laminált bélés – a maximális komfortot biztosítják. Az enyhe gördülőfelülettel kialakított talpak a láb tehermentesítését, a járás komfortját és biztonságát szolgálják.

Ha Ön megismeri az anatómiailag helyesen elkészített, egyedileg az Ön lábához kialakított talpbetét előnyeit és kényelmét, soha nem szeretne mást hordani! A valóban jól elkészített egyedi betét elmulasztja a láb fájdalmát, tehermentesíti a talpi nyomáspontokat, ennek következtében csökkenti a bőrkeményedés, tyúkszem kialakulásának esélyét. A helyes alátámasztásnak köszönhetően megszűnik a láb kényszertartása, csökken a bütyök, kalapácsujj kialakulásának valószínűsége. A jó betét következtében megszűnhet a sok éve tartó térdfájás, derékfájás, hátfájás, vállfájás is, hiszen egész vázrendszerünk állapotának titka a megfelelő alátámasztás.

Egyedi betéteinket a cipő bélésével harmonizáló színben és borítással készítjük. Az Ön igényei és lábának állapota befolyásolják a betét anyagösszetételét, vastagságát, borítását – szakértelemmel segítünk a helyes betéttípus kiválasztásában, majd a lábbeli átvételekor ortopéd cipész szakember illeszti az Ön lábához.

Számítógépes rendszerünkben eltároljuk az Ön adatait, így azok újbóli felhasználása, lábállapot változásnak megfelelő módosítása sokkal könnyebb, mint a régebbi kézi rendszerek esetén.

Annak érdekében, hogy meggyőződjünk termékeink kiválóságáról, az OGYÉI által engedélyezett klinikai kutatást végeztünk közel 100 ügyféllel. Az adatok, fél éves lábbeli hordást követően 90 %-ot meghaladó elégedettséget mutatnak, a páciensek láb problémái csökkentek, mozgékonyságuk nőtt.

Amennyiben Ön ortopédiai vagy diabéteszes problémákkal küzd, a lábbeli elkészítését magasan képzett ortopédiai cipészeinkkel történő konzultáció és méretvétel előzi meg. Igény esetén szakorvosi konzultációt biztosítunk. Ha Ön már járt ortopéd szakorvosnál és rendelkezik vénnyel, lábbelijét a szakorvos előírásainak megfelelően készítjük el. Akkor is lehet jó egy ortopéd cipő, ha nem csúnya! A mai kor design igényeit ötvözzük a szakmai elvárásokkal. Reméljük, katalógusunk elnyeri az Ön tetszését, és minket választ!

a cipőgyártás folyamata

a cipőgyártás folyamata

Nézze meg egyedi gyártású cipőmodelljeinket az alábbi gombra kattintva!

Cipő katalógus gomb

Letölthető ortopéd cipő árlistánkért kattintson IDE.

Egyedi ortopéd cipőt készítünk:

-deformált lábra
-rövidült lábra
-csonkolt lábra
-neuropáthiás lábra
-járógépet viselő betegeknek