Magasan képzett ortopédiai műszerészeink segítségével mindent elkövetünk, hogy az átmenetileg mozgásukban korlátozott, vagy véglegesen mozgássérült betegeinket megfelelő segédeszközzel lássuk el.

LBT logó

teljes élet protézissel

Teljes élet protézissel

Protézis, ortézis, testközeli eszközök az ortopédiában

Az ortopédiában az úgynevezett testközeli eszközöket két fő csoportra oszthatjuk: protézisekre és ortézisekre.A protézis technikai berendezés, amely amputált végtagot vagy más hiánypótló szervet helyettesít. Cégünk elsősorban lábprotézisek (műlábak) gyártásával foglalkozik magas színvonalon. A protézisek jellemzője, hogy csak egyedileg készíthetőek. A művégtag használatához fokozatosan kell hozzászoktatni a pácienst. Ehhez szakmai oldalról komoly csapatmunka szükséges, melyben részt vesz a rehabilitációs szakorvos, a gyógytornász, és a művégtagot készítő ortopédiai műszerész. Munkánk célja, hogy a páciens minél teljesebb, minőségi életet tudjon élni a számára készített művégtaggal.

Egyedi eszközgyártás

Egyedi eszközgyártás

Hatékony megoldásokat kínálunk

A Dr. Orto szakmai tapasztalata és egyedi gyártásra szakosodott műhelye a legtöbb mozgásszervi problémára tud hatékony megoldást kínálni. Az általunk készített eszközök palettája a lúdtápbetéttől az egyedileg készített rögzítőkön keresztül, a szülési agykárosodott gyermekek és bénult betegek ellátásáig, minden mozgásszervi betegség segédeszközét tartalmazza. Számos külföldi gyártó (pl.: Bauerfeind, Esco, Syncro Med) piacvezető ortézisét forgalmazzuk Magyarországon.

Egyedi méretvétellel:

-Ortézisek
-Protézisek
-Gyógycipők
-Térdrögzítők
-Testen viselhető segédeszközök