Sokaknak okoz mindennapos kellemetlenséget, nehézséget valamilyen lábelváltozás vagy lábbetegség. A Dr. Orto által kínált eszközök, lúdtalpbetétek, sportbetétek, szilikonos lábágyak, kalapácsujj védők, egyedi lábbelik,bütyökkezelők, tyúkszemvédők alkalmazásával mindenki visszakaphatja a gondtalan járás örömét.

LBT logó
talpbetét

talpbetét

Talpbetétek

A Dr. Orto Egészségcentrumban méretsorozatos és egyedileg készített kényelmi talpbetétek, lúdtalpbetétek és sportbetétek közül választhat. A talpbetétek funkciójuknak megfelelően különböző anyagokból készülnek: a széles körben használt és jól ismert gumitól, az EVA habon át, a legmodernebb üvegszál erősítésű műanyagig.

szilikonos betétek

szilikonos betétek

A láb szilikonos védelme

A sokunk életét megkeserítő bütyök, kalapácsujj, tyúkszem a cipő nyomása miatt erősen fájdalmassá válhat. A láb formáját ergonomikus módon követő szilikon eszközök – szilikonos talpbetét, szilikonos sarokék, szilikonos sarokpárna, szilikonos lábujjelválasztó párna – a nyomás csökkentésével jelentősen javítják a cipők kényelmét.

Bütyökkezelő

bütyökkezelés

Bütyökkezelés

Bütyökkezelőink a bizonyos fokú öregujj deformitás korrigálására és műtét utáni állapotok kezelésére is alkalmasak. Kínálatunkban olyan bütyökkezelőt is talál, amely kényelmesen belefér a lábbelibe, ezért nappal is hordható.

Dr. Kelen diabetes lábkrém

Bőrápolás

A megfelelő bőrápolás fontos része a lábegészség megőrzésének. A diabéteszseseknek fokozottabban kell figyelniük erre. A cukorbetegek lábát rendszeresen kezelni kell a megfelelő bőrápoló krémekkel. Ezzel megelőzhető a bőr kiszáradása és kirepedezése, a bőrkeményedések és egyéb elváltozások kialakulása.

ortopéd cipő talpbetéttel

diabéteszes cipő talpbetéttel

Diabéteszes cipők

A cukorbeteg láb védelmére különösen nagy hangsúlyt fektetünk. A cukorbetegek duzzadtabb lábának és talpi sebeinek megfelelő cukorbeteg cipőket és egyedi talpbetéteket is készítünk. Fontos azonban a megfelelő szakszerű bőrápolás és a nehezen gyógyuló sebek megfelelő kezelése is.

Diabétesz cipő

diabétesz cipő

Cipők mindenkinek

Cipőválasztékunkban minden korosztály számára kínálunk kényelmi és divatcipőket, illetve egyedi méret után készítünk ortopéd cipőket is. Cipő katalógus gomb

Egyedi megoldások magas sarkú cipőbe

túlterhelt női lábak védelme

A női láb védelmében

Sok nő egzisztenciájához, munkahelyi megjelenéséhez hozzá tartozik a magas sarkú cipő viselése, de minden hölgy természetes igénye a csinos és nőies megjelenés, amit egy magas sarkú cipő tesz tökéletessé. Ez azonban megterheli a talpat, a bokát, a térdet, és a gerincet is. A láb és a hát egyes területein fájdalom alakul ki, az évek során pedig a lábelváltozásokkal is számolni kell. Van rá megoldás! A Dr. Orto Szaküzletekben olyan egyedi megoldásokat kínálunk, melyekkel csökkenthetőek, vagy elkerülhetőek a női láb fájdalmai, megelőzhetőek a magas sarkú cipő okozta későbbi lábdeformitások. Kérjen személyre szabott tanácsot szakembereinktől!

kompressziós harisnya

kompressziós harisnya

Visszérproblémák

A kompresszió (latinul „összenyomás”) a vénás panaszok enyhítésének vagy megelőzésének egyszerű, de rendkívül hatékony módja.

telefon ob2 email
+36 1 239 2380  Ügyfélszolgálatunk szívesen áll mindenben a rendelkezésére  ugyfelszolgalat@drorto.hu