282015júl

Lábproblémák kezelése

Sokaknak okoz mindennapos kellemetlenséget, nehézséget valamilyen lábelváltozás vagy lábbetegség. A Dr. Orto által kínált eszközök, lúdtalpbetétek, sportbetétek, szilikonos lábágyak, kalapácsujj védők, egyedi lábbelik, bütyökkezelők, tyúkszemvédők alkalmazásával mindenki visszakaphatja a gondtalan járás örömét.

LBT logó

talpbetét

talpbetét

Talpbetétek

A Dr. Orto Egészségcentrumban méretsorozatos és egyedileg készített kényelmi talpbetétek, lúdtalpbetétek és sportbetétek közül választhat. A talpbetétek funkciójuknak megfelelően különböző anyagokból készülnek: a széles körben használt és jól ismert gumitól, az EVA habon át, a legmodernebb üvegszál erősítésű műanyagig.

szilikonos betétek

szilikonos betétek

A láb szilikonos védelme

A sokunk életét megkeserítő bütyök, kalapácsujj, tyúkszem a cipő nyomása miatt erősen fájdalmassá válhat. A láb formáját ergonomikus módon követő szilikon eszközök – szilikonos talpbetét, szilikonos sarokék, szilikonos sarokpárna, szilikonos lábujjelválasztó párna – a nyomás csökkentésével jelentősen javítják a cipők kényelmét.

a lábegészség fontos része a bőrápolás

a lábegészség fontos része a bőrápolás

Bőrápolás

A megfelelő bőrápolás fontos része a lábegészség megőrzésének. A diabéteszseseknek fokozottabban kell figyelniük erre. A cukorbetegek lábát rendszeresen kezelni kell a megfelelő bőrápoló krémekkel. Ezzel megelőzhető a bőr kiszáradása és kirepedezése, a bőrkeményedések és egyéb elváltozások kialakulása.

bütyökkezelés

a bütyökkezelő

Bütyök kezelés

Bütyökkezelőink a bizonyos fokú öregujj deformitás korrigálására és műtét utáni állapotok kezelésére is alkalmasak. Kínálatunkban olyan bütyökkezelőt is talál, amely kényelmesen belefér a lábbelibe, ezért nappal is hordható.

ortopéd cipő talpbetéttel

diabéteszes cipő talpbetéttel

Cukorbetegeknek

A cukorbeteg láb védelmére különösen nagy hangsúlyt fektetünk. A cukorbetegek duzzadtabb lábának és talpi sebeinek megfelelő cukorbeteg cipőket és egyedi talpbetéteket is készítünk. Fontos azonban a megfelelő szakszerű bőrápolás és a nehezen gyógyuló sebek megfelelő kezelése is.

Diabétesz cipő

diabétesz cipő

Cipők mindenkinek

Cipőválasztékunkban minden korosztály számára kínálunk kényelmi és divatcipőket, illetve egyedi méret után készítünk ortopéd cipőket is.

túlterhelt női lábnak

túlterhelt női lábak védelme

A női láb védelmében

Az egész nap álló, járó munkát végzőknek és az állapotos nőknek egyaránt kínálunk egyedi megoldásokat. Munkacipő kiválasztásában szakembereink szívesen állnak a rendelkezésére. Segítségükkel garantáltan az Ön számára lehető legjobb lábbelit viseli majd, így rengeteg jelenlegi problémára talál gyógyírt és elkerülheti a jövőbeni kellemetlenségeket.

kompressziós harisnya

kompressziós harisnya

Visszérproblémák

A kompresszió (latinul „összenyomás”) a vénás panaszok enyhítésének vagy megelőzésének egyszerű, de rendkívül hatékony módja.