282015júl
Sportsérülések

Sportsérülések

Cégünk filozófiájában a prevenció kiemelt szerepet játszik. Fontos feladatnak tekintjük a nagyobb fizikai terhelésből adódó károsodások megelőzését, az egészség megőrzését. Nálunk mindenki egyénre szabott megoldásokat talál. Szakembereink a szükséges eszközt Önre igazítják.

LBT logó

Termékeinkkel sportág-specifikus megoldásokat kínálunk a mindennapi és a hivatásos sportoláshoz, valamint az aktív szabadidős tevékenységekhez.

BF Ski Alpin_síbetét

sport talpbetét

Egy jó talpbetét választásával sokat tehet a sérülések megelőzéséért

Szaküzleteinkben megtalálhatja az Ön sportjához illő talpbetétet, melyet szakembereink a választott sportnak megfelelően, az Ön cipője és lába sajátosságaihoz igazítanak.

Bauerfeind Malleotrain Plus

Sportrögzítő

A sportrögzítők hatékony segítőtársak

A sportrögzítők széles választékát kínáljuk, melyek az egyes ízületek, izomcsoportok igénybevételének sajátosságai és anatómiai jellemzőinek figyelembe vételével készülnek. Az aktívbandázsok és rögzítők gyors és hatékony segítséget nyújtanak. Használatukkal csökkenthetők a gyulladások, rögzíthetők az instabil ízületek, megelőzhetők a sérülések.

sportzokni

sportzokni

Sportzokni

Sportolás közben célszerű kompressziós sportzoknit viselni, mert a láb így tovább bírja a terhelést. A térdzokni gyorsítja a vér visszaáramlását a lábba és segíti a regenerálódást sportolás után. Téli sportolásnál a vérkeringés javításával a láb sem hűl ki.
A sportzokni bordázott struktúrája, szellőzőképessége, valamint a talprészbe integrált ezüstionok kellemes viseletet biztosítanak.

A termékekről részletes információt talál a
www.bauerfeind.hu oldalon

Magas minőség, kényelmes viselet, abszolút mozgásszabadság, fájdalommentes sportélmény mellékhatások nélkül!

telefon
Ügyfélszolgálatunk szívesen áll mindenben a rendelkezésére

email
+36 1 239 2380 Ügyfélszolgálatunk szívesen áll mindenben a rendelkezésére ugyfelszolgalat@drorto.hu