202016ápr

Bauerfeind termék tesztelés

Olimpiai hármas 2

Az Olimpikonok velünk készülnek a sikerre.

Szeretnéd te is kipróbálni a
Bauerfeind minőségi sportrögzítőit?

Jelentkezz  tesztelőnek!

Most Te lehetsz a három szerencsés egyike, akik féléven át tesztelhetnek egy Bauerfeind sportrögzítőt! A tesztidőszak végén pedig boldog tulajdonosa lehetsz az általad tesztelt terméknek!

A Bauerfeind már több Olimpiai játékon bizonyította termékei minőségét és hatásosságát. Bízunk abban, hogy az általunk nyújtott sportegészségügyi ellátás, melyet a MOB-bal történő együttműködés keretén belül nyújtunk, hozzájárul hazai sportolóink sikeres Olimpiai szerepléséhez.

A kiváló minőségű sportrögzítők segíthetnek, hogy minél tovább – akár sérülést követően is – fájdalom nélkül élvezhesd az aktív életmód örömeit. Termékeink segíthetnek, ha intenzíven sportolsz, de edzés közben rendszeresen fájdalmat érzel valamelyik ízületedben, vagy sportsérülés után szeretnél visszaállni a régi teljesítményedre.

Ha szeretnél egyike lenni azoknak, akik fél éven keresztül tesztelhetik a Bauerfeind egyik csúcsminőségű rögzítőjét, akkor nincs más dolgod, mint kitölteni a jelentkezési lapot az oldal alján lévő gombra kattintva.

Az elkövetkező néhány napban bárki jelentkezhet tesztelésére, aki rendszeresen sportol, ám a sportolás élményét megkeseríti számára valamilyen korábbi bokaficam vagy bokaszalag elégtelenség, térdfájás, térdízületi érzékenység vagy az ágyéki gerinc valamely betegsége.

A termék használatához megfelelő egészségi állapotú jelentkezők közül 3-at sorsolunk ki, akik fél éven keresztül tesztelhetik a Bauerfeind alábbi térd-, boka- vagy derékrögzítőjét, és közben beszámolnak az érzéseikről, tapasztalataikról.  Tesztelőink tapasztalatairól adott beszámolókat a weboldalunkon is megjelenítjük.

Tesztelhető termékek 3

Mi értékes véleményekkel, Te pedig egy fantasztikus sportegészségügyi eszközzel leszel gazdagabb, mert a terméket a tesztidőszak végén, neked ajándékozzuk!

A jelentkezések beküldésének határideje: 2016. 05. 18. (éjfélig) LEZÁRVA!

A kiválasztott tesztelők sorsolása: 2016. 05. 19. (12 óra)

A tesztelők névsorát megtekintheti ITT 

A tesztidőszak időtartama: 2016.05.25 – 2016.11.25.

 

drorto logóbauerfeind-logo fehér

Hagyjon üzenetet.

Az email címét harmadik személynek nem adjuk át. A kötelező mezők jelölve vannak. *

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .