62016ápr
Célzott terápia hátfájásra és derékfájásra

Célzott terápia hátfájásra és derékfájásra

Megnehezítik az életet a hátpanaszok, ha a hétköznapi mozdulatok is nehézséggel járnak. Sok minden okozhat hátfájást – de sokféle kezelés is kínálkozik! A tünetek súlyosságától és a kezelés módjától függően sokféle aktiváló és stabilizáló rendszer vehető igénybe.

A Bauerfeind termékek kiváló minőségüknek köszönhetően hosszú távon biztosítják a megfelelő kezelést és a mindennapok komfortját.

lumbotrain_2_1000x1000

Lumbo Train

A LumboTrain® aktív gerincrögzítő az ágyéktájon, a keresztcsont, a fenék környékén

jelentkező, vagy a rossz testtartás miatti fájdalom esetén ajánlott. A hasüregre gyakorolt nyomással és az izomzat stimulálásával enyhíti a hátra nehezedő nyomást. Anatómiailag formázott, elasztikus műanyagból készült párnázata olyan kompressziót gyakorol, ami a masszázshoz hasonló hatást kiváltva enyhíti a feszülést. A LumboTrain különleges kötéstechnikával készült. Ennek köszönhetően légáteresztő, így közvetlenül a bőrön is viselhető. Miként az összes aktív támasz, a LumboTrain is mozgás, speciális terhelés közben fejti ki jótékony hatását. Speciális, női változatban is kapható – ez a LumboTrain Lady – ami a nők anatómiai sajátosságainak megfelelő módon, tökéletesen illeszkedik.


Súlyos hátfájás és gerinctáji bántalmak esetén az alábbi Bauerfeind termékek ajánlottak:

Bauerfeind Secutec Dorso

SecuTec Dorso

SecuTec® Lumbo és SecuTec® Dorso funkcionális ortézisek, valamint a SofTec® Dorso és SofTec® Lumbo többfunkciós ortézisek. Az ortézisek stabilizálják, megtámasztják a hátat, korrigálják a tartást, egyúttal fájdalomcsökkentő hatást fejtenek ki. A lehető leggyorsabban visszaadják a betegnek a fájdalommentes mozgás örömét. Nagy előnyük a fájdalomcsillapító gyógyszerekkel szemben, hogy semmilyen káros mellékhatásuk nincs.

Bauerfeind Secutec Lumbo

SecuTec Lumbo

A SofTec Lumbo például ágyéktájon támasztja meg a gerincet és stabilizálja a deréktáj és a keresztcsont közötti átmeneti részt. A speciális SofTec kötés és az anatómiai kontúrokat követő műanyag kagylófél, valamint a szénszálas erősítésű pálcák kombinációja hatásos rögzítő és terheléseket enyhítő rendszernek bizonyult. A SofTec Lumbo moduláris kialakítása – kellő felügyelet mellett – megbízható terápiát biztosít a stabilizálás, mobilizálás és aktivizálás fázisain át.


A különböző összetételű ortézisek igény szerint, a rehabilitáció adott fázisának megfelelően kombinálhatók.


A Dr. Orto gyógyászati segédeszköz szaküzletek szakemberei a háttal kapcsolatos problémák szakértői. Forduljon hozzánk bizalommal!

BF árlista felirat

ob2


telefon
Ügyfélszolgálatunk szívesen áll mindenben a rendelkezésére

email
+36 1 239 2380 Ügyfélszolgálatunk szívesen áll mindenben a rendelkezésére ugyfelszolgalat@drorto.hu


Hagyjon üzenetet.

Az email címét harmadik személynek nem adjuk át. A kötelező mezők jelölve vannak. *

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .