202017ápr
Új profillal bővül Pannónia utcai üzletünk!

Új profillal bővül Pannónia utcai üzletünk!

A legújabb kutatások szerint Magyarországon ma már minden 10. embert érint a diabétesz. Ha az Ön környezetében is él cukorbeteg, akkor most jó hírrel szolgálunk!
Pannónia utcai gyógyászati szaküzletünk a jövőben Lábcentrumként is működik, ahol a diabéteszes lábproblémák teljes körű ellátását végezzük.

Hozzánk legtöbbször már csak az ér- és idegkárosodás következtében kialakult lábfekélyekkel érkeznek a cukorbetegek. Bár az ilyen előrehaladott betegségre is kínálunk megoldást, a cél az lenne, hogy minél többen, még a szövődmények kialakulása előtt felkeressenek minket. A cukorbetegek számára a megelőzésben, vagyis a később fenyegető amputáció biztos elkerülésében rengeteget segít:

– a lábra eső terhelés megfelelő elosztása arra alkalmas talpbetéttel;
– a megfelelően kialakított prevenciós lábbeli;
– a bőr- és egyéb lábápoló szerek használata;
– a megfelelő zokni és kompressziós harisnya;
– a rendszeres vércukor méréssel ellenőrzött vércukor szinten-tartás.

A szakemberek szerint a cukorbetegségben szenvedők magas amputációs rátájának 85 százaléka megelőzhető lenne a megfelelő podiátriai gondozással.
A hazánkban népbetegségnek számító diabetes mellitus egyik komplex szövődménye a diabéteszes láb. Becslések szerint Magyarországon évente 4 ezer alsóvégtagi amputáció történik emiatt. Ezek jelentős része kivédhető lenne a megfelelő odafigyeléssel: a helyes lábápolással és a megfelelő termékek használatával, a láb eltéréseinek korai felismerésével.

Lábcentrumunkban nem csak azokat a cukorbetegeket várjuk, akiknek kialakult neuropathiás szövődményük van, vagy lábukon már elváltozások, bőrkeményedések, lábdeformitások, sebek alakultak ki!
Termékkínálatunkban szerepel: preventív és kezelő diabéteszes cipők, talpbetétek és egyéb kiegészítők, lábápolási szerek, kötszerek, vércukormérők.

Szolgáltatásaink:


– ortopéd szakorvosi tanácsadás
– talpnyomás térkép készítése
– vénás keringés mérése, doppler vizsgálat
– egyedi és adaptív talpbetétek készítése
– egyedi diabéteszes és ortopéd cipő készítése
– speciális diabéteszes pedikűr szolgáltatás
– javaslat a szükséges szűrővizsgálatokra.

A cukorbeteg láb kezelése gondosan összehangolt csapatmunkát kíván meg különböző szakterületek között. Nálunk ez mostantól a diabetológus belgyógyász szakorvos, az ortopéd orvos, a diabéteszes szakápoló és az ortopéd cipész team munkájának köszönhetően megvalósul. Valamennyi szakember egy időben, egy helyen!!

Kérjen időpontot vevőszolgálatunkon!
Időpont kérő űrlapért kattintson IDE
vagy írjon nekünk: vevoszolgalat@drorto.hu
hívjon minket: 06 1 239 2380


Hagyjon üzenetet.

Az email címét harmadik személynek nem adjuk át. A kötelező mezők jelölve vannak. *

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .