Sportrögzítők, lúdtalpbetétek, gyógy- és kényelmi cipők, lábápolási termékek: nálunk minden egy helyen!

csak-lab
Dr. Orto Egészségcentrum gyógyászati segédeszköz szaküzlet


Gyógyászati segédeszközök kiskereskedelmével az LBT Kft.  Budapesten 6 szaküzletben és a hajdúszoboszlói gyógyászati szaküzletében foglalkozik. Itt a gyógyászati segédeszközök méretvétele, adaptálása, valamint a méretsorozatos eszközök széles körének kiszolgálása és szaktanácsadás történik. Üzleteinkben a gyógyászati segédeszköz forgalmazói végzettséggel rendelkező eladókon kívül ortopédiai műszerészek, ortopédiai cipészek és lúdtalpbetét készítő szakemberek is dolgoznak. Árukészletünk több ezer terméket ölel fel. A mozgásszervi problémák kezelésének területén árukészletünk lefedi a teljes palettát, de számos egyéb termékcsoportban is széles áruválasztékkal rendelkezünk. Egyedi igényre speciális termékeket is beszerzünk.

Legfontosabb termékcsoportjaink:

  • termékek a láb egészségének megőrzéséhez
  • kényelmi lábbelik
  • sport, egészséges életmód kellékei
  • diabéteszes lábellátás eszközei
  • ortopédiai és traumatológiai segédeszközök
  • rehabilitáció és otthonápolás segédeszközei
  • hétköznapi gyógyítás eszközei.

A Pannónia utca 22. szám alatt található üzletünk több, mint 20 éve üzemel, ezért legtöbben ezt az egységet ismerik. A köztudatban úgy terjedt el, hogy itt gyártják Budapesten a legjobb lúdtalpbetétet. Minden üzletünkben hasonló színvonalon készítünk egyedi talpbetéteket: lúdtalpbetétet, sportbetétet, diabéteszes betétet, illetve orvosi javaslatra gyermek betétet. E szolgáltatás népszerűségét mutatja, hogy munkatársainkhoz csak előzetes bejelentkezéssel tudunk időpontot biztosítani. Ez a szaküzletünk kiemelt szerepet lát el a cukorbeteg láb-ellátásban. Ortopéd orvos és diabetológus összehangolt rendelésével segítjük, hogy a hozzánk fordulók minél gördülékenyebben megfelelő, egyedileg gyártott, diabéteszes cipőhöz juthassanak.

Szent István körúti Dr. Orto Egészségszalonunkban kiemelten foglalkozunk sportegészségügyi termékek kiszolgálásával.
A sportsérülések kezelését szolgáló gyógyászati eszközök – térd-, boka-, láb-, csukló-, könyökrögzítők és bandázsok választéka itt a legszélesebb. Sportág-specifikus talpbetét kínálatunkkal minden sportoló számára megoldást nyújtunk lábproblémák esetén. A Dr. Orto Egészségszalonban számos élsportolót és amatőr sportolót látunk el.

2015-ben nyitottuk meg új központunkat, a Dr. Orto Egészségcentrumot, ahol komplex szolgáltatásokkal várjuk pácienseinket. Az Egészségcentrumban nem csak gyógyászati szaküzlet, hanem ortopéd- és rehabilitációs szakorvosi magánrendelés, gyógymasszázs, gyógypedikűr, gyógytorna is igénybe vehető. Szolgáltatásainkról a www.drorto.hu/egeszsegcentrum honlapon kaphat részletes információkat.

Gyógyászati segédeszköz boltjainkban lehetőség van vénybeváltásra, egészségpénztári és bankkártyás fizetésre is. Minden gyógyászati segédeszköz szaküzletünk rendelkezik a szükséges hatósági engedélyekkel.

 Szaküzleteink gomb

telefon
Ügyfélszolgálatunk szívesen áll mindenben a rendelkezésére

email
+36 1 239 2380 Ügyfélszolgálatunk szívesen áll mindenben a rendelkezésére ugyfelszolgalat@drorto.hu