312016máj
ErgoPad weightflex – korrigáló talpbetét magas sarkú cipőkhöz

ErgoPad weightflex – korrigáló talpbetét magas sarkú cipőkhöz

Az X faktor

weightflex_Kern_stehendA Bauerfeind új fröccsöntő technológiát fejlesztett ki műanyag talpbetéteinek készítéséhez. Ennek köszönhetően a talpbetétmagban két műanyag kombinációja jött létre. A magban aszimmetrikusan futó „weightflex-X” három különböző erősségben, változó erősségű alátámasztással támasztja meg a lábat annak állapotától, a terápiás céltól és testsúlytól függően. A láb elülső részénél és a saroknál hajlékony kialakítású, így a talpbetét gond nélkül használható magasabb sarkú cipőkben is.

Spiráldinamika

A Bauerfeind új ErgoPad eightflex ortopédiai talpbetéte a természetes mozgásra jellemző spiráldinamika elvét veszi alapul.A talpbetét magjába integrált „weightflex-X” két forgóponton keresztül kintről befelé vezeti az erőket, és így támogatja a lábak torziós mozgását és az optimális járásformát. Az ellentámasztékot az X ellenkező oldali szárai adják. Az enyhe hosszanti és keresztirányú boltozattámaszok megtartják, stabilizálják a lábat, és csökkentik a nem élettani terheléseket.

Magassarkú cipőkhöz ajánlott

weightflex_SchuhMiután a láb állapotának megfelelően minden ember más boltozattámasztást igényel, a talpbetét puha, közepes és kemény alátámasztást biztosító maggal is kapható. A különböző ragasztott fedőrétegeknek és bevonatoknak köszönhetően a talpbetét sokrétűen alkalmazható. Különösen előnyös tulajdonsága a magas sarkú cipőt viselő hölgyek számára, hogy a mag a láb elülső részénél és a saroknál finoman, csuklóízülethez hasonlóan hajlítható. A talpbetét ennek köszönhetően könnyedén igazodik a cipő sarokmagasságához.


Hagyjon üzenetet.

Az email címét harmadik személynek nem adjuk át. A kötelező mezők jelölve vannak. *

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .