222015szept
Térdrögzítők sportsérülés előtt és után

Térdrögzítők sportsérülés előtt és után

Szeretne térdfájdalom nélkül sportolni?
Szeretné megelőzni a sportsérüléseket?
Szeretné elkerülni a térdízület túlterhelését sportolás közben?
Szeretné lerövidíteni a sérülés okozta duzzanatot és csökkenteni a fájdalmat?

Egy megfelelő térdrögzítővel mindez lehetséges. A térdrögzítő egy olyan segédeszköz (ortézis), amelynek legfőbb szerepe, hogy stabilan tartsa a térdízületet mozgás közben. Válasszunk ebből mindig jó minőségű anyagból készítettet. Kialakítása feleljen meg a sportolási szokásainknak és az egyéni adottságainknak.

A német Bauerfeind cég Genu Train térdrögzítő családja magas minőséget képvisel.

Milyen előnyei vannak a Genu Train térdrögzítőknek?

• A Genu Train térdortézisek egy speciális kötéssel, úgynevezett „Bauerfeind Knit” technológiával készülnek. Ennek köszönhetően, a hagyományos neoprene anyaggal szemben a Genu Train rögzítők anyaga erősebb, ugyanakkor jobb szellőzést biztosít.
• Viselésük közben nem melegszik fel a testrész, az anyag elvezeti a testtől a nedvességet.
• Hypoallergének, így nem irritálják a bőrt.
• Anatómiai kialakításúak, ezért nem vágnak be, nem nyomják meg a bőrt.
• Könnyűek, nem akadályozzák a mozgást, így komfortos viseletet biztosítanak sportolás közben is.
• Mozgás közben nem mozdulnak el.
• II-es kompressziót biztosítanak. A megfelelő kompressziót az anyaguk speciális kötése adja.
• Serkentik a véráramot, csökkentik a fájdalmat és a duzzanatot, elősegítik a testrész természetes stabilitását.
• Divatos megjelenésűek.
• Moshatóak, sokszori mosás után sem veszítik el rugalmasságukat, tartásukat, nem nyúlnak ki és nem mennek össze. Emellett színtartóak is.

Genu Train térdrögzítő család tagjai

Genu Train térdrögzítő

Genu Train térdrögzítő

Genu Train – aktív ortézisként mozgás közben fejti ki hatását. Segíti a duzzanat csökkentését, így javul a térdízület vérellátása, ami a regenerációs folyamatokat felgyorsítja. A térd környéki duzzanat és feszülés enyhülésével csillapodik a fájdalom. A térdízület mozgása is jelentős mértékben javul

Genu Train P3 térdrögzítő

Genu Train P3 térdrögzítő

Genu Train P3 – pelottájának és oldalmerevítőinek köszönhetően a térdkalács a középvonalba kerül. Műtétet követően az oldalmerevítő biztosítja az operációs eredmény megőrzését. Gátolja a térdízület oldalra történő kimozdulását. A térdrögzítő váltakozó kompressziója csökkenti a fájdalmat és fokozza az anyagcserét.

Genu Train A3 térdrögzítő

Genu Train A3 térdrögzítő

Genu Train A3 – számos térdproblémára nyújt megoldást. Osteoarthritiz, a térdízület lágyrészeinek érzékenysége, komplex térdfájdalom vagy patella-lateralizáció, visszatérő ízületi folyadék ödéma esetén is segít. A mozgás során fellépő kompressziós / dekompressziós hatás a dörzsölő masszázshoz hasonló hatással fokozza az ödémák elvezetését, és a folyadékgyülemek felszívódását. Gyorsítja a gyógyulási folyamatot és enyhíti a fájdalmat a mediális tokszalag területén.

Genu Train S térdrögzítő

Genu Train S térdrögzítő

Genu Train S – az oldalsínek és a heveder-rendszer segítségével növeli a térd stabilitását és hozzájárul a sérülések megelőzéséhez. Pelottagyűrűvel ellátott, amely nyomó- és masszírozó hatást fejt ki mozgás közben. Ezzel gyorsítja az ödémák és folyadékgyülemek felszívódását.

A Bauerfeind Genu Train térdrögzítőket keresse a Dr. Orto szaküzletekben, ahol szakembereink szaktanácsot is adnak Önnek.Hagyjon üzenetet.

Az email címét harmadik személynek nem adjuk át. A kötelező mezők jelölve vannak. *

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .