122019jan
Sportoljon télen is biztonságosan

Sportoljon télen is biztonságosan

Akár kezdő, akár gyakorlott sportolók vagyunk, a téli szikrázó napsütés mindnyájunkat a havas lejtőkre, sípályákra csábít. A szokatlan mozdulatok, a megnövekedett terhelés, a kockáztató magatartás vagy a gondatlanság azonban gyorsan túlterheléshez vagy akár sérüléshez is vezethet. A Bauerfeind csúcsminőségű termékei megóvják a veszélyeztetett testrészeket és elősegítik sérülés esetén azok regenerálódását. Vigyázzon a testére és az meghálálja a gondoskodást!

A rögzítők stabilizálják az ízületeket, mozgás közben enyhítik azok igénybevételét, serkentik a vérkeringést, aktiválják az izomzatot. Anatómiai kialakításuk és lélegző anyaguk révén optimális viselési komfortot biztosítanak.

Legyen szó kék, piros vagy fekete pályáról, a völgybe való leérkezés mindig kihívást jelent. A kanyarok, legyezők vagy iramsiklások igazi csúcsteljesítményt igényelnek az egész testtől. Lesikláskor az ízületek stabilizálása és az ízületekre háruló fokozott mechanikus igénybevétel csökkentése a legfontosabb: Ehhez viselje a következőket:

RhizoLoc®

A síficam a leggyakoribb sí sérülés a kézen. A rögzítő stabilizálja a hüvelykujj ízületét, melynek mozgathatósága egy tépőzáras nyelvvel korlátozható.

GenuTrain®

Az aktívbandázs a térdízületek számára biztos tartást ad, és a mozgás közben is jól illeszkedik. Élénkíti a vérellátást és aktiválja a térdet körülvevő izomzatot. Elősegíti a duzzanatok felszívódását és csillapítja a fájdalmat.

GenuTrain® S

Az oldalsó sínek segítségével növeli a térd stabilitását és hozzájárul a sérülések megelőzéséhez.

Félcső? Ugratókkal, korlátokkal, dobozokkal teli hópark? Mély hó? – Ezek megdobogtatják a hódeszkások szívét. A vagány ugrásokkal és a fergeteges lesiklásokkal a hódeszkázás tényleg jó szórakozás. Ahhoz, hogy ezt a karunk és vállunk is így gondolja, viseljük a következőket:

OmoTrain®

Sérülés esetén stabilizálja a vállízületet és a speciális pántozata segítségével mozgás közben is stabil tartást biztosít. Az izomaktiváló pelotta jótékony masszírozó hatást fejt ki és csillapítja a fájdalmat.

ManuLoc®

A csuklóízületet védi a rándulástól. Tehermentesítő, stabilizáló, védő és támasztó hatása van. Viselése nem akadályozza a kéz megszokott mozdulatait.

ManuTrain®

Sérülések után a bandázs tehermentesíti a csuklóízületet. Javítja a vérkeringést és csökkenti a fájdalmat. Anatómiai kialakításának köszönhetően kényelmes és nem csúszik el. A peremterületen az anyag elasztikusabb így megkönnyíti a kéz mozgatását.

A megfelelő termék kiválasztásában a szakember sokat segíthet:
Keresse a Bauerfeind termékeit a Dr Orto szakboltokban.

Kattintson erre a szövegre boltjaink elérhetőségeiért!


Hagyjon üzenetet.

Az email címét harmadik személynek nem adjuk át. A kötelező mezők jelölve vannak. *

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .