272019nov
LumboTrain® a gerincoszlop ágyéki szakaszának tehermentesítésére, stabilizálására és aktiválására

LumboTrain® a gerincoszlop ágyéki szakaszának tehermentesítésére, stabilizálására és aktiválására

  • Aktivizálja a hátizomzatot és javítja a testtartást
  • Gyorsabb fájdalomcsillapítást biztosít
  • Kényelmes viseletet nyújt izzadás nélkül
  • Karcsúsított változatban, magasabb combkivágással is kapható

Ha a szenvedésünk oka a „hát”

A gerincoszlop ágyéki szakaszának akut és krónikus fájdalommal járó problémái mindenütt jelen vannak életünkben. Nem csoda, hogy az érintett „hát” szót gyakran a panaszok szinonimájaként használjuk. A valódi diagnózis sokféle lehet: A gerincoszlop ágyéki szakaszának degeneratív elváltozásaitól kezdve a porckorongsérvig. Sok esetben már a bandázzsal végzett konzervatív kezelés is segít.

Az új Train kötés

Bármi is legyen a valódi ok vagy az előírt kezelés: Az Ön hátának mozgásra van szüksége. A LumboTrain csak a mozgás során tudja az optimális hatását kifejteni. A hatékony Train-aktív kötés érzékelési ingerekkel stimulálja az izomzatot, amelynek hatására a fájdalom csökken és a mozgásfolyamatok javulnak.

Újra fitten, rövid idő alatt

A LumboTrain kompresszióval és anatómiai kialakítással segíti az egyenes testtartás stabilizálását. A speciális háromszög alakú, 26 csomócskával ellátott masszázspárna kellemes váltakozó nyomású masszázst biztosít a hát alsó részén, így célzottan enyhíti a fájdalmat és ellensúlyozza a feszülést.

Az elasztikus, légáteresztő kötés nem csúszik el, nem vág be és nem okoz izzadást. A nők és a férfiak számára készült szabásnak köszönhetően a rögzítő tökéletesen illeszkedik a testhez. Vékony kialakítása miatt viselése nem feltűnő a ruházat alatt sem.

Idősebb korban, ha esetleg ízületi gyulladás is megnehezíti a mindennapjait, fontos, hogy egy eszköz könnyen használható legyen és gyors segítséget nyújtson a fájdalom csillapításában.

Fájdalomcsillapítók használata LumboTrain viselése mellett egy kutatás alapján:

Kevesebb fájdalomcsillapító = kevesebb mellékhatás és kevesebb költség –ezt mindannyian tudjuk–. A LumboTrainⓇ 3 heti használatát követően 52%-kal csökkent a fájdalomcsillapítók használata a kutatásban részt vevők beszámolója szerint(24,5/51 DE)!

A LumboTrain használatával a váltakozó nyomás eredményeként javul a vérkeringés, fokozódik az anyagcsere, a duzzanatok csökkennek és a folyadékgyülemek felszívódása gyorsabb lesz. A szenzomotorika a propriocepció befolyásolása révén javul. Bizonyítást nyert, hogy viselésének nincs negatív hatása az izmok aktivitására. Használatával az atrophia megakadályozható vagy csökkenthető.

Méret táblázat:

Viselésével Ön is hamarosan újra panaszmentesen mozoghat a hétköznapokban: és mint tudjuk- a mozgás éltet!


Hagyjon üzenetet.

Az email címét harmadik személynek nem adjuk át. A kötelező mezők jelölve vannak. *

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .