192022szept
Futás ősszel/télen? Miért is ne!

Futás ősszel/télen? Miért is ne!

Futás ősszel/télen? Miért is ne!

A kánikulához képest könnyebb, jobb futni. Nyáron gyakran még éjszaka se hűl le eléggé a levegő egy jóleső futáshoz. Ilyenkor nem kell megvárni a naplementét, vagy kora reggel kipattanni az ágyból, hogy elkerüljük a meleg, tűző napot. Az őszi táj meg egyszerűen gyönyörű!

A rövidülő nappalok sokaknál stresszt vagy depressziót is kiválthatnak – akár erre is jó megoldás, ha nekikezdünk valamit sportolni. És a tél előtti immunrendszer erősítésről se feledkezzünk meg, amihez a mozgás is elengedhetetlen.

Futás:

A világ legelérhetőbb mozgásformája igazán kevés felkészülést kíván: mindössze egy jól kialakított lábbeli – egy futócipő talpbetét -, és egy adag kitartás kell az elinduláshoz. Hogy miért kiemelten fontos a megfelelő felszerelés? A futás az egyik legintenzívebb sport – lépésenként akár a testsúlyunk hétszerese is a lábunkra nehezedhet, ami az egész alsó végtagra kisugárzó fájdalomhoz, vagy akár töréshez is vezethet. Legyen relaxáló kocogás egy hosszú nap végén vagy egy maratoni célkitűzés, a helyes alátámasztás segítségével a futás örömét már az első lépések után, biztonságban átélheti egy speciális, egyedileg adaptált talpbetéttel!

Triactive Run

VenoTrain Performance

VenoTrain Performance

Kompressziós sportzokni – futáshoz tervezve!

Tudományos eredmények támasztják alá a kompressziós zoknik előnyeit az indirekt teljesítményfokozásban, azaz a regeneráció gyorsításában és az egészségmegőrzésben. Ha kompressziós sportzoknit visel, lába tovább bírja a terhelést. A megfelelően kiválasztott futózokni csökkenti a hólyagok és vízhólyagok kialakulásának kockázatát és a lábgörcs kialakulását.
Strapabíró anyaguk kevésbé nedvesedik át, mégis kivezeti az izzadtságot. Terepfutás során a magas szárú zoknik védelmet nyújthatnak a hideg vagy a különböző növények és bogarak csípései ellen is.

A VenoTrain Performance® a bokánál 20-30 Hgmm nagyságú enyhe szorítása felfelé haladva fokozatosan csökken.

Milyen a számunkra megfelelő kompressziós sport-zokni? A jó méret nem csak a láb méretétől függ. A boka, vádli körmérete és hossza is számít. Ha a zokni szűk vagy szoros lesz, az ellenkező hatást érhetjük el vele. Ha nagyon laza, akkor pedig nem ér semmit, hiszen nem fejti ki a szükséges nyomást.

A VenoTrain Performance® minden méretre megfelelő megoldást nyújt!

Termékkatalógushoz kattintson IDE.

Kérje munkatársaink segítségét vagy IDE KATTINTVA foglaljon időpontot egyedi sportbetét készítéséhez!


Hagyjon üzenetet.

Az email címét harmadik személynek nem adjuk át. A kötelező mezők jelölve vannak. *

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .