12016ápr
Kompressziós harisnyák kismamáknak

Kompressziós harisnyák kismamáknak

A várandósság csodálatos dolog. Egy kisbaba érkezése örömteli esemény minden családban. Egy nő a várandósság alatt válik teljessé. A várandóssággal minden megváltozik és egy hatalmas adag eperfagyi mellé akár egy ecetes uborkát is megkíván az ember. A terhességgel azonban együtt járhatnak kellemetlen tünetek is, mint például a súlyos, megdagadt lábak. Majdnem minden leendő édesanya szenved ezektől a panaszoktól, minden második kismamánál pedig visszerek keletkeznek. A Bauerfeind kompressziós harisnyákkal azonban a megelőzés és a kezelés különösen egyszerű.

Miért kell a vénáinak dupla munkát végezniük várandósság idején?

  • A terhesség alatt a test vérmennyisége körülbelül egyötödével megnő. Ez a vénái számára is nagyobb teljesítményt jelent.
  • A méh növekedéséért felelős hormon, a progeszteron, a vénafalak táguló képességét is megnöveli Ez a vénabillentyűk nem megfelelő záródásához vezethet. A következmény: a vénákban felgyülemlik a vér.
  • A has növekedésével a medence vénái nagyobb nyomásnak lesznek kitéve. Így csak nehezen képesek a vért visszapumpálni a szívbe. Ez pedig visszerek kialakulásához vezethet.

Azért, hogy a terhesség a lábai számára is komplikációmentes legyen, azt javasoljuk, hogy tegyen meg néhány óvintézkedést. Mozogjon annyit, amennyit csak lehet és a 12. héttől kezdődően naponta viseljen gyógyászati kompressziós harisnyát. Ez pontosan meghatározott nyomással hat a vénáira és segíti a vér visszaáramlását.

A Bauerfeind VenoTrain kompressziós harisnyáinak viselése épp olyan könnyű és kényelmes, mint divatharisnyáké. A saját stílusához illő tetszetős színek és a sokféle kivitel gondoskodik arról, hogy jól érezze magát és úgy is nézzen ki.

VenoTrain micro

venotrain_micro2A világszerte kedvelt kompressziós harisnya különösen magas mikroszál tartalommal: érezhetően bőrbarát, kényelmesen puha és légáteresztő, így a meleg napokon is megfelelően kényelmes viseletet biztosít. Típus szerint számos színben és divatos mintákkal kaphatók.

VenoTrain look

venotrain_look(1)Fényes megjelenésének köszönhetően egy valódi különlegesség a gyógyászati kompressziós harisnyák között: push-up hatása révén alakformáló, kényelmes nyúlékonysága és speciális trilobal szálai miatt pedig tökéletesen illeszkedik a testhez. Elegáns kísérő mindenkinek, aki a különlegeset szereti.


A VenoTrain kompressziós harisnyák combtőig érő változatban is kaphatók a terhesség alatti és utáni megelőző védelem érdekében.

Az első rugalmas harisnya várandós nők számára

A várandós nők számára készült VenoTrain harisnyák altesti részét különösen rugalmasra alakították, hogy kompressziós harisnyája hónapról hónapra tökéletesen illeszkedjen testéhez. A VenoTrain harisnyák nem csupán kényelmes viseletet biztosítanak, hanem támogatják vénáit, hozzájárulnak kényelméhez és biztonságos védelmet nyújtanak lábai egészsége érdekében.

A Bauerfeind által gyártott VenoTrain kompressziós harisnyákat keresse a
Dr. Orto Egészségszalonban
(Budapest, XIII. kerület, Szt. István krt. 24.)

telefon
Ügyfélszolgálatunk szívesen áll mindenben a rendelkezésére

email
+36 1 239 2380 Ügyfélszolgálatunk szívesen áll mindenben a rendelkezésére ugyfelszolgalat@drorto.hu


Hagyjon üzenetet.

Az email címét harmadik személynek nem adjuk át. A kötelező mezők jelölve vannak. *

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .